O nama

Taksi brod Comissa rođen je iz želje da pruži uslugu mobilnosti na moru, što korisniku omogućava da brzo i jednostavno rezervira privatni ili zajednički TaxiBoat.Naša misija je profesionalna i pouzdana usluga koju pružaju provjereni profesionalci u korist sretnih kupaca. Prijevoz brodom je brz, jednostavan i udoban način putovanja do željenih destinacija i velika prednost u slučaju nedostatka vremena. Izrazito smo prijateljski nastrojeni, kao i fleksibilni. Dopuštamo korisnicima stvaranje vlastite morske avanture.

Grupni izleti

Naše grupne ture jamče vam posjet najpopularnijim atrakcijama po relativno niskoj cijeni. Veličina grupe je mala, ograničena na najviše 6 osoba po brodu kako bi se zajamčila udobnost i kvaliteta izleta. U ovom izletu putnici dijele vozača i vodiča, što ovu opciju čini još primamljivijom. Uz našu ekipu ćete se osjećati kao da ste dio jedne velike familije. Neponovljiva prilika da upoznate nove ljude i steknite prijatelje iz cijelog svijeta.

Privatni izleti

Prednosti kod privatnih izleta, osim fleksibilnosti su privatni vodič, skipper i plovilo za vašu ekskluzivnu upotrebu. Neovisno o tome jeste li individualac ili obitelj ili jednostavno dolazite s grupom prijatelja. Izlet se prilagođava isključivo vašim potrebama. Moguće je dogovoriti izlet koji odgovara vašim specifičnim interesima ili željama, odnosno, možete odabrati svoje omiljene lokacije i mjesta za razgledavanje koja želite posjetiti.

Naši brodovi

Comissa speed boat Komiza

Nudimo vam transfere i izlete s dva broda. Naši brodovi Lolivul 5.9 su dugi 5,9 metara i izrazito su pogodni za razne privatne izlete malih skupina do 8 osoba. S ovim brodovima zajamčena vam je sigurnost na moru, kao i ugodna i suha vožnja. Čvrsta britanska brodica izgrađena je kako bi vam pružila brzu vožnju, kao i svu zabavu koju biste ikada mogli poželjeti na moru.